Rakkautta myytävänä!

Epäilemme itseämme, ruoskimme itseämme, kerjäämme rakkautta ja käyttäydymme pöljästi. Ehkä olet unohtanut, ehkä sait hiukan huonot eväät lapsuudesta, ehkä maailman vaatimukset saivat sinut epäilemään, ehkä kiire ja velvollisuudet eivät jätä rauhaan... ehkä.

Ehkä on aika kuunnella itseä, keskittyä itseen ja oppia uudelleen rakastamaan -

Sinun rakastaessasi Sinua, osaat rakastaa myös muita.

Kun haluat olla itsellesi parempi ja muutenkin hyvä ja huolehtia itsestäsi, voit tarvita hieman boostia. Tsemppiä ja muutaman oivalluksen, jotta saat elämäsi taas raiteilleen, jotta osaat taas nauraa ja iloita, jotta silmälasisi ovat kirkkaat, jotta osaat olla oikealla tavalla itsekeskeinen.

Kaikki kunnioitus suorittamiselle ja perfektionismille, mutta täällä emme anna niille jalansijaa tai tanssi niiden rajoittavien, uuvuttavien ja käskevien pillien mukaan. Täällä mennään sillä, mikä on ihminen itse ja miten olla ihminen ja hyvä ennenkaikkea itselle. Täällä iloitaan, täällä leikitään ja täällä otetaan elämä niin kuin se on: villin vakavasti, kuin se olisi ainoasi... 

Tavoitteena on olla läsnä, voida hyvin ja osata olla omalle itselle luottamuksen arvoinen.

 

Täynnä itseään - kuten kuuluukin!

Aloita kurssista "Täynnä itseään", jossa herätellään arvostusta omaa itseä kohtaan, muistellaan mikä on ihmisyys ja mikä on tärkeää. Milloin viimeksi tunsit ylpeyttä ja tyytyväisyyttä itsestäsi? Kurssi on tarkoitettu meille hiukan liian kilteille ja paljon tekeville, multitaskaajille ja muiden auttajille, ehkä jopa väsyneille ja vastuunkantajille. Kurssilla on tarjolla hyväksyvän rakkauden etsintää - rakkautta siis sille, jonka kanssa vietämme koko elämämme: omalle itselle.

Sillä ellet ole täynnä itseäsi, kuka sinussa asuu? Se jokin ei varmasti maksa vuokraa, vaikka vie tilaa sinulta. Täydestä Sinusta riittää Sinulle ja läheisillesi, toisin kuin puolikkaasta tai jopa puolikuolleesta sinusta.

Hyppää siis mukaan, lupaan, että tylsää se ei ole. Vaikeaa tai haastavaa? No, enemmänkin mieltä avaavaa, innostavaa ja raivostuttavaa, omien oivallusten ilotulitusta ja rentoa oppimista takaisin siihen, joka olet.

Kun kurssi on valmis, tähän tulee linkki siihen!

 

Puhujaksi, luennolle, tapahtumiin

Mikäli etsit puhujaa tapahtumallesi, olet löytänyt hyvän vaihtoehdon. Anne Teijula on valovoimainen esiintyjä, joka tarjoilee pienelle tai isommallekin yleisölle ajatuksen aihetta ja on viihdyttävää katsottavaa, kuunneltavaa ja koettavaa. Teatteri ja tarinat ovat lähellä sydäntä, joten pitkästyttävää kalvo-sulkeista ei ole odotettavissa. Kysy ihmeessä lisää, kerron vaihtoehdoista! Heitä emailia osoitteeseen anneteijula@gmail.com tai anne@teijula.fi.

 

Oomph Oraakkeli Omiin Oivalluksiin

Halutessasi omaan arkeen ja omaan henkiseen etsintään tukea, voi Oomph Oraakkeli Omiin Oivalluksiin korttipakka ja kirja olla omiaan. Korttien avulla löydät vastauksia itsellesi, saat näkökulmia ja helpotat omaa ajatteluasi. Voit tilata kortit ja kirjan laittamalla sähköpostia Annelle osoitteeseen anneteijula@gmail.com tai anne@teijula.fi

Kun verkkokauppa alkaa toimia, linkki sinne tulee tähän ja voit tilata suoraan. Vielä ei ole valmista...

 


 

Kurssit, luennot ja kirjat löydät tästä: Rakkautta myytävänä

Pelkät kirjat löydät tästä: Bod.fi

Olinko iloksi tai avuksi? Haluaisitko tarjota minulle kahvit? Se onnistuu tästä! 

Tulossa 2020!

  • Anne Teijula
  • YouTube - Grey Circle
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • LinkedIn - Grey Circle

© teijula.info by Anne Teijula.