Teijulan tapaan™️

Miksi aina minä? Ja muut kurssit, tapahtumat, luennot, valmennukset

Teijulan tapaan™ on voimavaravalmennusta ja ennenkaikkea rennolla ja iloisella tavalla.

On kyse verkkokursseista tai liveluennosta, ideana on aina tuottaa paitsi hyvää oloa, niin aina niin, että hauskuus ja itsensä kunnioittaminen on jutun juurena.

Jotta saavutat haluamaasi itsetuntoa ja palautumista, rentoutta ja hyvää fiilistä tarvitaan paitsi ymmärrystä omasta itsestä ja mielen toiminnasta, niin myös tietoa aivan fyysisesti mm. vagus- eli vaeltajahermomme toiminnasta sekä polyvagaalisesta teoriasta.

Teijulan tapaan™ hellitään mieltä ja hermoja tieteen ja taikojen avulla.

Ihan ensin kannattaa ladata maksuton ampiaishengitysrentoutus, saat sen sähköpostiisi. Näin saat paitsi pikaisen helpotuksen hymyn palauttamiseen ja jatkossa yhtä mukavia vinkkejä oman itsen hellimiseen, myös tutustua minuun pikkuisen enemmän. Löydät sen sivun alalaidasta tai pop-up-ikkunasta.

Toiseksi ota osaa kurssille "Miksi aina minä?" jossa saat käsityksen siitä, miten löydät itseluottamuksen ja itsetunnon, muistat minne hukkasit nuo tärkeät ominaisuutesi. Tuo kurssi on mitä mainioin aloitus, sillä löydät sieltä aivan konkreettisia tehtäviä parantaaksesi ymmärrystä itsestäsi, että oivalluksia missä menee vikaan. Lue lisää "Miksi aina minä?"-kurssista!

Jatkaaksesi itsetuntemuksen ja ilon tiellä löydät lisää Teijulan tapaan-verkkokursseja niin sanotusta alasvetovalikosta tuolta ylhäältä Teijulan tapaan-kohdasta.

Mikäli haluat kuulla ja kokea voimavaravalmennusta ihan livenä, valittavana on muutama vaihtoehto. (Nyt pandemia-aikaan max 10 hlön ryhmävalmennukset livenä)

* Tapahtumanjärjestäminen: pyydä Anne luennoimaan 

* Rentoutusvalmennus omalle porukalle: pyydä Annelta ryhmärentoutus

* Privaattivalmennus: yksityisvalmennusta vain sinulle

 

Lisäksi Anne on kirjoittanut Oomph Oraakkeli Omiin Oivalluksiin kirjan ja Maarit Viiri on kuvittanut kortit. Se on lempeä ja ravisteleva muistuttaja arjen kiemuroissa - toimii kuin tarotpakka. Lue lisää Oomphista tästä!

Voit toki ehdottaa jotain muutakin, mikäli uusia ideoita syntyy. Lähetä minulle sähköpostia!