Sulkutila leppoisasti

Teijulan tapaan™️?

Nyt kun saimme kuulla, että joudumme uudelleen sulkemaan Suomen tämän inhottavan kriisin takia terveydenhuollon kantokyvyn vuoksi, niiden vuoksi jotka eivät kestäisi tautia ja ties minkä kaiken vuoksi - niin kelpaisiko jokin aivan uusi ja merkillinen ajanviete, hymyn palauttava kurssi, hyväntuulinen rentoutus- ja hermohoito? Voimavarakurssi, joka kantaa pidemmälle, kuin vain sulun ajan!

Jos kaikki leffat jo katsottu 3 kertaa uusintoinakin, eikä enää lukeminenkaan maistu. Kotia ei tullut sen enempää siivottua kuin ennenkään ja kevätaurinko saa unelmoimaan jostain aivan muusta kuin suljetusta yhteiskunnasta...

Päättäjämme sanoivat tätä loppukiriksi, kunnes joku korjasi sanonnan loppukaarteeksi - että matkaa on vielä.

Toiset sanoo, että on se nyt merkillistä, ettei sietokyky riitä. Että sodan aikaan tai muina vaikeina aikoina on ollut paljon pahempaa ja nyt sinua pyydetään pysymään sohvalla... 

Totta, mutta ihmisen psyyke reagoi uhkaan, oli se suuri tai pieni. Ja kun hermot lähtee leikkiin mukaan, on tunnetila sama kuin olisi sodassa. Tosin itsensä kanssa, mutta kuitenkin.

No, summasummarum, minä ainakin haluan tällä kertaa jotain muuta. Ja aion käyttää aikaani muuhunkin kuin lihomiseen ja tv-sarjoihin. Lähdetkö sinä mukaan kokeilemaan kaikkea "muuta" mitä voi tehdä, ajatella, löytää tai ihmetellä kotoa käsin? 

Nyt ei puhuta kuitenkaan mistään tilanteen kieltämisestä tai hopeavedestä, päinvastoin. Tai ehkä kultaakin kalliimmasta? Kun katsoo muuallekin, kuin minne on tottunut katsomaan, voi löytää vaikka omat hermonsa ja ymmärtää niitä, olla niille (itselle) lempeä ja sitten pitää hauskaa koko vatsan voimilla :)

Tällä 21 päivän voimavarakurssilla (eli sulkutilan ajan 8.-28.3.2021) saat joka päivä pienen tehtävän ja jonkin naurattavan tai liikuttavan tai kiinnostavan ajatuksen, jota tutkia eteenpäin niin halutessasi. Pääpaino on tutkia sitä, mitä oman pään sisällä liikkuukaan ja miten se vaikuttaa mihinkin, vaikkapa stressinsietoon, hengitykseen ja verenpaineeseen. Ja että hermomme rakastavat nauramista, kuten ehkä sinäkin! Sekä semmoinen jännä juttu: voimme vaikuttaa sittenkin autonomiseen hermostoomme - ei se ole mikään hallitsematon hermokimppu, joka tekee sinusta hermoraunion...! 

Aiheena ja teemoina ovat muun muuassa:

Paniikkipäivä

Erinomaisuuspäivä

Työkalujen palvonta - päivä

Brutuksen päivä

Kaikki, mitä tiedät on oikein - päivä

Maailman satupäivä

Läheltä piti - päivä

Kansainvälinen menestyjien päivä ja suklaarusinoiden päivä

Katso koko ajantasainen lista kurssista: https://teijulainfo.thinkific.com/courses/hatuttaako-sulkutila-tee-siita-laatuaikaa

Kurssi on myynnissä ainoastaan 8.3. saakka, sen jälkeen keskityn olemaan teemoissa mukana kurssilaisten kanssa!

Osta siis oma kurssisi HETI ja saat tunnukset kurssialueelle. Saat sähköpostia, kun ensimmäinen osio aukeaa 8.3.2021!

Tule mukaan, odotan Sinua!