• Anne Teijula

Rakastan kylpyjä!


Viittä vaille porno kuva, mutta idea on kuitenkin näyttää mun arsenaali kylpyjä varten. Enkä mä ole liian ujo. Kuvassa on lauantai-ilta ja laitoin juuri veden valumaan, murensin vaahtoa syntymään tuollaisesta kakusta ja sytytin kynttilät. Lisäksi luonnollisesti kaadoin lasillisen Duas Uvas-punaviiniä mukaan. Riisuin vaatteeni ja muistin, että tästä haluan kertoa blogiini!


Kylpytikkarit ovat hauskoja käyttää, niitä pidetään vain valuvan veden alla sopivan vaahdon syntymiseksi ja annetaan kuivua seuraavaa kertaa varten. Tuosta oranssista ja sen takana olevasta pinkistä kakusta voi murtaa palasen ja murustella kylpyveteen tuoksuvan kylvyn aikaansaamiseksi. Palloista saa liotettua valuvan veden alla tai raapaisemalla sopivasti veteen ja vesi värjäytyy samalla.


Nämä ovat kaikki Lushin kylpytuotteita. Tikkarit ostin Tallinnasta ja loput olen saanut lahjaksi <3

Ja kun ystävät joskus miettivät mitä lahjaksi Annelle - vastaus on Lushin kylpyvaahdot tai -öljyt!

Ah, mitä tuoksuja! Mä rrrakastan kylpyjä!


Haluatko oman miniammeen, joka mahtuu miltei minne vain? Klikkaa suosittelulinkkiä alla, niin löydät! Amme, jota voi siirtää, sillä se on muovia ja kevyt. Amme, johon mahtuu aikuinen ihminen. Amme, joka tuo kylpylän sinne, missä se ei muuten voisi olla. Amme, joka on vielä edullinen ostos!

Linkki ammeeseen: https://www.coolstuff.fi/Siirrettava-Amme-Aikuisille/15142?utm_medium=Affiliate&utm_campaign=Teijula.info&utm_source=Adtraction&source=ad683 katselukertaa0 kommenttia

Lämpimästi tervetuloa!