• Anne Teijula

Kun vihdoin opin rentoutumaan, niin...


Hei sinä! Mikä fiilis?

Kun minä opin rentoutumaan ja heittämään turhat murheet romukoppaan ja yleensäkin ymmärsin palautumisen merkityksen kaikesta, mitä elämässä ja arjessa onkaan, alkoi lyyti kirjoittaa.


Kaikenmoiset pikku harmit ovat häipyneet, tai no, ne harmit tuntuvat nyt pieniltä, kun niistä on muisto jäljellä, siis loputon väsymys, huonot tai olemattomat yöunet, hiukan ihottumaa siellätäällä, niskat jumissa ja usein päänsärkyä, niin ja mielipahaa. Kun hermot ei ole enää koko ajan pinteessä, läheisetkin on tyytyväisempiä.


Vitsit, tuntuu kuin värit olisivat palanneet kirkkaampina! Tai kuin olis kevään eka lämmin ja aurinkoinen päivä jolloin hiekka rapisee jalan alla astellessa kaupungin katuja pitkän talven jälkeen ja alkaa tehdä mieli jäätelötötteröä kaikilla mausteilla!Minä olen voimavaravalmentaja Anne Teijula ja minun kursseilla etsitään rauhoittavia signaaleja, iloisia kimalluksia arjesta sekä punaista lankaa. Sivustollani on saatavilla ilmainen ampiaisrentoutushengitys, lataa se itsellesi tuosta alapalkista!

#voimavara #rentoutuminen #hyvinvointi

11 katselukertaa0 kommenttia

Lämpimästi tervetuloa!