• Anne Teijula

Kansainvälinen Vaahtokylpypäivä 8.1.

Tuo jo vauvana koettu ja opittu rakkaus kylpyyn kuvastaa lämpöä, mukavuutta ja turvallisuutta. Se alkoi äidin hellien käsien varassa ja nyt, aikuisena, on aika helliä itse itseämme.Valtava vaahtokuplameri, kauniit kynttilät, hiljainen musiikki ja hieman aikaa vain itselle. Äläkä unohda kylpyankkaa! Niitä voi hankkia vaikka kokonaisen ankkaparven :) Vaahtokylpypäivä muistuttaa meitä kohtelemaan itseämme hieman paremmin ja ylellisemmin!


Onko mitään ihanampaa kuin rentouttava ja tuoksuva vaahtokylpy etenkin näin talvisina, kylminä päivinä.


Mikäli Sinulla ei ole omaa ammetta, tänään voisi olla mainio päivä ottaa hotellista huone, jossa on kylpyamme? Voihan olla, että kaverillasi on amme, jonne voit pulahtaa? Ehkä suomalaisten pihoissa lisääntyneet poreammeet ja kylpytynnyrit on syytä laittaa käyttökuntoon juuri tänään!


Minä rrrrakastan kylpyjä ja koska ihan oikea amme ei meille mahdu, olen ratkaissut sen kevytversiolla :) Ostin alunperin pikkuisen muoviammeen, johon kuitenkin aikuinenkin ihminen ihan kokonaan pääsee lillumaan. Nyt päivitin sen astetta suurempaan muoviammeeseen, samanmoinen XXL-koossa.Kansainvälisestä vaahtokylpypäivästä voit lukea lisää englanniksi täältä: https://www.daysoftheyear.com/days/bubble-bath-day/

tai täältä: https://nationaldaycalendar.com/national-bubble-bath-day-january-8/


Tiedätkö muuten mikä on kuhneamme? Lue vastaus tästä linkistä: https://www.kielikello.fi/-/kuhnimista-ja-tinnitysta

13 katselukertaa0 kommenttia

Lämpimästi tervetuloa!