Oomph Oraakkeli 

Omiin Oivalluksiin

Oomph Oraakkeli Omiin Oivalluksiin
Kirja ja korttipakka on tehty Sinulle, jotta Sinä saat Omia Oivalluksia

Kuvittaja: Maarit Viiri

Kirjoittaja: Anne Teijula
53 suuren (95x140) kortin pakka ja A5-kokoinen kirja,
jossa on 128 sivua aitoa ajatusta ja värilliset kuvat

Jokaisen syvin halu on tietää totuus. Oivallus ei ole vielä tietoa, mutta se on varma merkki siitä, että on oikealla matkalla. On suuri oivallus huomata, ettei tarvitse enää ketään muuta kertomaan puolestaan, koska tietää itse. Voimavaravalmennus ja tämä korttipakka voi auttaa sinua matkalla.

 

Tämän korttipakan kuvat, sanat ja tilanteet merkitsivät syntyessään tekijöilleen tietynlaista ajatusta, aihetta ja tapaa kunkin aiheen alla, mutta voivat olla jo jotakin aivan muuta. Muoto on paperille ikuistettuna näennäisesti sama, mutta sisältö elää jatkuvasti.

 

Anna siis sanojen ja kuvien elää ja kehittyä sinussakin vapaana – omanlaisena, juuri sinulle sopivana. Jokaisen sanan merkityksen itselleen voi halutessaan kääntää päälaelleen tai sen voi antaa pysytellä samana läpi elämänsä. Kaikkea voi tarkastella vanhoista näkökulmista ja toimintamalleista käsin – tai avoimin mielin ja sydämin.

 

Sinulla on vaihtoehto ja valinta.

 

Luota itseesi ja anna itsellesi mahdollisuus oivalluksiin, jotka johdattavat sinut sen tiedon lähteelle, jota et muistanut itsessäsi olevan. Nosta oma korttisi ja näe siinä tämänhetkisen maailmankuvasi herättämä tarina. Lue kirjasta muutama ajatus ja kuuntele, mitä niiden sanat sinussa herättävät. Katso kuvaa uudestaan ja saatat huomata enemmän, uudelta kannalta tai saada lisää vahvistusta.

 

Anna lempeästi ohjaavien ajatelmien kääntyä Omaksi Oivallukseksesi. Tämän korttipakan tarkoitus on auttaa sinua näkemään ja löytämään maailman tarjoamien selitysten läpi omat oivalluksesi – joita tarvitaan, kunnes jäljellä on vain puhtaus ja aitous. Anna oman syvimmän ymmärryksesi paljastua itsellesi.

 

Oomph Oraakkeli Omiin Oivalluksiin korttipakka ja kirja ovat apuvälineesi omiin oivalluksiisi, keveämpään elämään ja itsesi ymmärrykseen.

 

Pääset tutkimaan korttien ja kirjan avulla omaa maailmankuvaasi ja löytämään onnellisemman, vapaamman, tiedostavamman ja rennomman tavan elää.

 

Anna itsellesi mahdollisuus ymmärtää ja oppia oma itsesi, kuka olet ja minkälainen olet, minne olet menossa ja kuinka löydät sinne. Niin oudolta kuin se kuulostaakin, niin monesti henkistä kasvua ja omaa tietä etsivä ihminen ajautuu aivan sivupoluille, kulkemaan jonkun toisen polkua. Vastaan tulee paljon guruja ja opettajia, hoitajia ja aatteen paloa. Voit upottautua kokonaan erilaisiin mystisiin lahkoihin ja rituaaleihin kuitenkaan pääsemättä puusta pidemmälle. Osa henkisen kasvun toiminnasta on New Age-hömpötystä, kuin kissankultaa, kauniita vain päältä. Osa on parempia, osa huonompia, osa eteenpäinvievää ja kehittävää, osa lähinnä ajanhukkaa. Kaikki tavat ovat lähinnä työkaluja, joiden avulla voit edetä tai nopeuttaa prosessia. Sinun pitää vain löytää ne tavat, jotka kiehtovat sinua. Sinun on tarkoitus etsiä oma ymmärrys ja käsittää, että sinä itse olet oman itsesi paras ohjaaja. Ja siinä Oomph ajatuskortit ja kirja voivat auttaa.


Oomph on ”Se Jokin”, se, jota etsimme.
Se Jokin voi olla piilossa tai kadoksissa kaikissa murroksissa ja tyrskyissä,

arjen kiemuroissa, unohdettuna.
Se Jokin antaa tunteen elämisestä täysillä,

Oomph luo väriä ja maustetta elämään.

Lue lisää ja osta oma kirja ja korttipakka tästä!