Teijulan tapaan™️

Miksi aina minä?

Monen murheen ja hammastenkiristelyn syynä on se, että jättää itsensä taka-alalle, sopeutuu ja vähättelee omia tarpeita ja haluja. Et voi antaa kellekään täydestä sinusta, mikäli olet vain puolillaan tai jopa puolikuollut kaikesta, mitä sinulta odotetaan vaan joka ei ole sinun eduksesi.

 

Lapsesi, puolisosi ja muut läheisesi hyötyvät, mikäli opit keräämään omat voimasi täyteen ja jaksat sekä haluat olla läsnä heille ja he sinulle.

 

Mikään ei ole niin kiinnostavaa ja haluttavaa, kuin ihminen, joka tietää arvonsa sekä osaa ottaa tilansa, mutta toimii aina lempeästi sekä vahvasti kunnioittaen.

Itserakkaus on terveen, iloisen ja mielekkään elämän ja ihmissuhteiden perusta.

Tee päätös oman itsesi hyvinvoinnin puolesta (vihdoin!) ja tule mukaan! 

Sopiiko tämä kurssi minulle?

Masennus ja mielialahäiriöt ovat siis tänä päivänä niin suuri osa terveydenhuollon kapasiteetista, että kannustan jokaista etsimään voimavaroja ja kevyempiä tapoja parantaa omaa oloaan ja mieltään ja tukea omaa jaksamista ajoissa, jottei tilanne pääse pahenemaan sairaudeksi asti ja jottei tarvitse hakeutua pitkien sairaslomien, mielialalääkityksen ja psykoterapioiden pariin. Toisaalta pitää ehdottomasti muistaa, ettei avun hakeminen ja avun käyttäminen ole missään tapauksessa hävettävää tai merkki epäonnistumisesta, vaan viisasta oman itsen hoitamista aivan kuten muidenkin sairauksien kohdalla. Kukaan ei varmaan häpeä kipsauttaa murtunutta rannetta tai ettei kehtaisi sanoa käyvänsä fysioterapiassa olkapäävaivojen vuoksi.

Itserakkaus on luonnollista ja tarpeellista, jotta voimme toimia elämässä hedelmällisesti ja rakastavasti myös muita kohtaan.

 

On huolestuttavaa, mikäli rakkaus ja luottamus omaan itseen on riippuvaista muiden hyväksynnästä tai hyvästä suorituksesta. Silloin emme voi elää täysillä, emme onnistu iloitsemaan aidosti tai uskalla tehdä päätöksiä ja ajaudumme ristiriitaisiin tilanteisiin kykenemättä ilmaisemaan itseämme.

 

Pelko ja syyllisyys tai kiukku ja väsymys seuraavat joka askeleella, ellemme huolehdi itsestämme paremmin.

 

Lempeä ja ravisteleva kurssi itserakkauteen on reipashenkinen ja rento kurssi, jossa iällä, asemalla tai uskonnolla ei ole merkitystä.

 

Mikäli kuitenkin olet terapiassa, sairastat vakavaa masennusta tai muuta mielen häiriötä, konsultoi lääkäriäsi sekä terapeuttiasi siitä, sopiiko tällainen kurssi sinulle vai ei.  

Tule siis nyt mukaan 4 jakson Teijulan tapaan™ Miksi aina minä?-kurssille ja anna itsesi voimaantua ja tervehtyä sisältäpäin. Loppu syyllisyydelle, pelolle ja toisten heittopussina ololle!

Pääset kiinni kurssimateriaaleihin heti maksutapahtuman jälkeen. Sinulla on kuitenkin ikuisesti pääsy materiaaleihin, joten voit kerrata oppimasi myöhemmin niin monta kertaa kuin haluat.

Kurssilla opiskelet yhden aiheen kerrallaan. Suurin osa materiaaleista on videoina, jotka voit katsoa silloin, kun itsellesi sopii parhaiten. Voit kuunnella niitä työmatkalla tai sohvalla rentoutuen. Voit osallistua missä tahansa oletkin, tietokoneella tai mobiililaitteella.

”KYLLÄ! Haluan mukaan!”

Kurssin käymällä pääset askel askeleelta lähemmäs itseäsi. 

Muutos toisten miellyttäjästä itsenäiseksi kansalaiseksi on alkanut!

 

Et myöskään luule itsestäsi liikoja, mutta jätät taaksesi ns. huijarisyndrooman, jolloin luulet olevasi liian huono verrattuna muihin. 

 

Kurssi on suunniteltu niin, että koko ajan säilyy kunnioitus itseä ja muita kohtaan eikä mitään epämiellyttävää ole tarkoitus tehdä. Tarkoituksena on löytää enemmän läsnäoloa ja merkityksellisempää elämää Itseäsi kuunnellen! 

♡♡♡

Miltä sinusta tuntuisi, jos vihdoin voisit katsoa itseäsi peiliin ja sanoa: olen hyvä ja riittävä?

Entä jos sinun ei tarvitsisi enää siirtää omia tarpeitasi muiden mukaan?

Entä jos uskaltaisit olla Sinä ja pärjäisit entistä paremmin?

 

♡♡♡

 

 • Haluatko hyvän itsetunnon?

 • Uskallatko olla sinä?

 • Pidätkö omia puoliasi?

 • Oletko jo kyllästynyt siihen, että jäät vaille huomiota aina uudelleen? Ettet kertakaikkiaan riitä? Ja huolimatta kaikesta mitä yrität, päädyt syömään suklaata mielipahaasi.

 • Pelkäätkö, että et löydä koskaan onnellisuutta, koska olet jo kokeillut kaikkea, löytämättä? 

Kaikki kunnioitus suorittamiselle ja perfektionismille, mutta täällä emme anna niille jalansijaa tai tanssi niiden rajoittavien, uuvuttavien ja käskevien pillien mukaan. 

 

Täällä mennään sillä, mikä on ihminen itse ja miten olla ihminen ja hyvä ennenkaikkea itselle. Täällä iloitaan, täällä leikitään ja täällä otetaan elämä niin kuin se on: 

villin vakavasti, kuin se olisi ainoasi... 

 

Tavoitteena on olla läsnä, voida hyvin ja osata olla omalle itselle luottamuksen arvoinen.

Saatat huomata myös muita hyviä vaikutuksia:

 

 • Sinun on helppoa sanoa ei tai kyllä! Ja olla tyytyväinen päätökseesi.

 • Opit vetämään rajasi.

 • Huomaat, että unelmasi ovat toteutettavissa.

 • Voit luottaa itseesi ja oppia luottamaan myös muihin.

 • Peilistä tulee ystäväsi.

 • Uskallat enemmän. Elät enemmän.

 • Olet läsnä itsesi lisäksi myös muille, voit auttaa ja olla tukena omasta halustasi.

 

♡♡♡

Teijulan tapaan™-kurssien opettajana toimii Anne Teijula, voimavaravalmentaja:

 

”Olen itse keikkunut epävarmuuksien riivaamana ja muiden hyväksynnän perässä. Olen ollut rakkauden kerjäläinen, joka on reagoinut väistämällä ja pienentämällä itseäni. Tai tekemällä yhä enemmän ja paremmin kivoja ja tarpeellisia juttuja muille, yrittäen kuvainnollisesti ostaa hyväksyntää, unohtaen itseni. 

Olen uuvuttanut itseni tarjoamalla muille enemmän kuin itselleni, itse asiassa jätin monesti itseni kokonaan ilman. Kuitenkin kaiken suorittamisen ja miellyttämisen halun takana piili salainen toive - huomatkaa minut ja tykätkää minusta. Se ei ollut toimiva tapa ja siltikin jatkoin sitä hyvin pitkään… 

Huomasin kyllä, että en saavuta niillä keinoin tyydytystä enkä etene mihinkään. Halusin oppia itsestäni ja muista, halusin ymmärtää millainen on onnellisuus ja miksi se pakenee minua ja mitä voisin tehdä, jotta saisin sen kiinni. 

Luin, kokeilin, kurssitin itseäni, kävin retriiteillä ja opiskelin voimavarakouluttajaksi®. 

Olen oppinut paljon ja paljon on vielä lisää opittavaa, sillä elämä on siitä hauska laji, että se tarjoilee yhä uusia läksyjä, kun edellinen on sisäistetty. Ihmisen mielen ymmärrys, itsetuntemus ja itserakkaus ovat maratonlaji, se jatkuu koko elämän ajan ja voin jakaa hyväksi kokeiltuja oppejani myös Sinulle. Iloitsen, mikäli voin helpottaa matkaasi tai näyttää oikopolun ohi karikkojen ja tarjoilla tuoreita ajatuksia, oivalluksia tai muuta innostavaa.”

Kurssin hinta on 47 €

 

Klikkaa ”KYLLÄ! Haluan mukaan!”-nappia ja siirryt verkkokurssialustalle lukemaan lisää ja jossa voit turvallisesti maksaa yleisimmillä maksukorteilla. 

 

Muista myös laita raksi "Liity postituslistalle"-ruutuun, jotta saat kaikki kurssiin liittyvät viestit sekä tiedotteita kursseista.

Maksutapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi lisäohjeet.

Saat kuitin ostoksesta ja kirjautumistiedot kurssialustalle.

Kyllä, joskus tehokkaat roskapostisuodattimet saattavat estää näiden viestien perilletulon. Kurkkaa siis myös roskapostikansioon, mutta jos ei viestejä näy puolen tunnin sisällä, lähetä minulle sähköpostia anne@teijula.fi, niin selvitetään asiaa.

 

Kirjaudu kurssille ja pääset katsomaan ja kuuntelemaan kurssin ensimmäiset videot. Tästä alkaa matka parhaaseen rakkauteen - sinun omaasi!

 

Tervetuloa mukaan ♡

 

Kyllä! Haluan mukaan!

 

(Iih, olen innoissani, jos lähdet matkalle itseesi!)

Täytä itsesi rakkaudella itseäsi kohtaan – 

nauttien, luottaen, iloiten ja lempeästi!

♡♡♡

Nähdään kurssilla!

Anne Teijula, itserakkauden lähettiläs, voimavaravalmentaja

 

Ps. Ostaminen on turvallista ja kurssilla on 14 päivän rahat takaisin takuu. Jos 14 päivän sisällä huomaat, että tämä ei sovellu sinulle, laita viesti ja saat rahasi takaisin.

Kurssit, luennot ja kirjat löydät tästä: Teijulan tapaan

Kirjoittamani kirjat löydät tästä: Bod.fi

Olinko iloksi tai avuksi? Haluaisitko tarjota minulle kahvit? Se onnistuu tästä! 

 • Anne Teijula
 • YouTube - Grey Circle
 • Grey Facebook Icon
 • Grey Twitter Icon
 • LinkedIn - Grey Circle

© teijula.info by Anne Teijula.