TT luento.png

Teijulan tapaan™

luennot, esitykset ja puheet

Mikäli etsit puhujaa tapahtumallesi, olet löytänyt hyvän vaihtoehdon. Anne Teijula on esiintyjä, joka tarjoilee pienelle tai isommallekin yleisölle ajatuksen aihetta ja on viihdyttävää katsottavaa, kuunneltavaa ja koettavaa. Teatteri ja tarinat ovat lähellä sydäntä, joten pitkästyttävää kalvo-sulkeista ei ole odotettavissa.

Annen tavoitteena on luoda tarinallinen ja iloinen esitys, josta erilaiset yleisöt voivat saada kipinää elämäänsä ja viedä sen mukanaan arkeen. 

Teijulan tapaan - luennot sopivat erinomaisesti tapahtumiin, joissa kehitetään itseä ja yhteistä porukkaa, halutaan rentoa ja reipasta otetta sekä jotain, jota muistella jälkikäteenkin. Luento sopii kuin nenä päähän yrityksille että yhdistyksille.

 

Kysy ihmeessä lisää, kerron vaihtoehdoista!

Heitä emailia osoitteeseen anneteijula@gmail.com tai anne@teijula.fi.

Luentohinnoittelu:

Puhe sovitetaan teille sopivaan aikaikkunaan ja toiveet otetaan huomioon.

(verkossa tai Turussa)

1472€

+alv 24% 353€

Yhteensä 1825€

(HUOM! Erikoisaikojen erikoistarjous on luento PUOLEEN HINTAAN!)

 

+matkat

Turusta junalla enintään 2h matka suuntaansa +173€ ja yli 2h matkat +540€

Mikäli tapahtuman sijainti on yli 5km juna-asemalta, järjestäjä/tilaaja järjestää kuljetuksen tapahtumapaikalle ja takaisin juna-asemalle/hotellille.

 

Pidemmät kokonaisuudet:

Kokopäivälisä +50% luennon hintaan

Puolipäivälisä +25% luennon hintaan

 

Tarjous!

Mikäli samaan tai naapurikaupunkiin varataan 2 tai useampi peräkkäinen luento, saavat jokainen järjestäjä luennon hinnasta 10% alennuksen ja matkakulut jaetaan järjestäjien kesken.