F19811E9-CB3D-4E95-A354-5F83E16E86AF.jpe

TEIJULA ANNE

Voimavaravalmentaja, kirjailija, valmentaja, yrittäjä. Harrastajanäyttelijä ja eläinrakas.

Olen sooloyrittäjä henkeen ja vereen.

Voimavaravalmennus on sydämen asiani. Kouluttauduin voimavaravalmentajaksi 2011-2013.

Luotsaan tätä sivustoa, joka sisältää tarinoita ja toimintaa oman itsen rakastamiseen, itsetuntoon ja itseluottamukseen. Olen siis itserakkauden lähettiläs.

Leijuva Hiiri Oy eli ystävättäreni Maarit Viiri ja minä teimme kirjan ja korttipakan nimeltään Oomph Oraakkeli Omiin Oivalluksiin. Minä tein tekstit ja Maarit kuvitti. Sen nimi kertoo siitä, että arvostan suuresti omien oivallusten voimaa kaikessa.

Koulutuksiltani olen mm. merkonomi, matkailupalvelija, kosmetologi, yrittäjä, tuotekehittäjä ja ennenkaikkea voimavaravalmentaja. Opiskelen aina lisää.

Olen toiminut yrittäjänä paitsi vaatekaupassa, niin koiranruuan myynnissä, kahvilanpitäjänä kuin majatalon emäntänä. Tämän lisäksi olen vuokranantajana. Olen yrittäjäperheestä, meillä oli huonekaluliike ennen vanhempieni eläköitymistä. Monenlaista kokemusta myös yritystoiminnasta.

Täältä löytyy myös henkilökohtainen ”privaattiblogi”, jossa pohdiskellaan elämää kuten kulttuuria, paikkoja läheltä ja kaukaa, nautintoja ja muita elämän kummallisuuksia. Aiheesta ja aiheen vierestä.

Rakastan teatteria niin näyttämöllä kuin katsomossa. Sisimmässäni asuu koditon vaeltaja, joka haluaa lähteä kulkemaan pitkin maailmaa ja katsella ihmetys-silmin kaikkea. Nautin aamiaisbrunsseista, pitkistä vaahtokylvyistä, punaviinistä ja tummasta kahvista. 

 

Minä itse olen kulkenut kummallisen, mutta voimaannuttavan polun itsekseni. Taustallani on haastavia ihmissuhteita, tapahtumia sekä paljon, paljon oppiläksyjä elämästä.

Minua on kiehtonut ihmisen mieli ja sen voima, oma mielenikin tekee tepposia. Olen epätäydellinen ja kuljen polkuani kompastellen, mutta 45 vuoteen mahtuu jo hieman kokemusta, taitoa ja tietoakin.

Sen, mitä muuta teen löytyy: www.teijula.fi-osoitteesta

www.teijula.info

www.teijula.fi

anneteijula@gmail.com

anne@teijula.fi

Rauhankatu 8, 20100 Turku

& Korppoontie 2, 21710 Korppoo

045-8095000 (ei tekstiviestejä)

  • Anne Teijula
  • YouTube - Grey Circle
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • LinkedIn - Grey Circle
fingerprint-160979_edited.png